adventmusic.ro

 

  • Este greu să ceri cuiva, care NU are o relatie principială cu Dumnezeu, să promoveze o muzică spirituală, care sa nu aibă de-a face cu muzica lumii acesteia.
  •          Muzica preferată de către o persoană arată atitudinea lui fată de Cuvantul lui Dumnezeu. Muzica ta, fie ca o înterpretezi sau doar o asculti, este oglinda vietii tale spirituale.
  •           Atunci cand înterpretezi, inflexiunile uşuratice ale vocii, conotatiile senzuale, procedeele artistice folosite de către cantăretii de muzică uşoară din lumea care ne înconjoară, nu fac decat să arate că inima ta este incă lipită de placerile acestei lumi.
  •           Faptul că ai pus cuvinte cu Isus, îi poate păcăli pe oameni, dar nu şi pe Dumnezeu. A pune cuvinte cu Isus unei melodii uşuratice inseamnă de fapt luare in deşert a Numelui lui Dumnezeu…şi personal cred ca este o uraciune înaintea Lui.
  •            Cred că doar o întoarcere totală către valorile divine, te poate face sa promovezi şi o muzică dupa voia lui Dumnezeu. Dacă se gandeşte cineva la îndrumarea copiilor şi a tinerilor catre o muzica placută lui Dumnezeu, cred ca solutia este in primul rand îndrumarea lor către o viata intreagă alături de Dumnezeu şi de valorile Sale. Doar în acest fel, cred că şi îndrumarea către o muzica spirituală, va fi un succes.
  • Prin muzică Dumnezeu doreşte să ne apropie de El şi să fim una în închinare cu El, iar de multe ori este şi un mijloc prin care Dumnezeu doreşte să ne vorbească!

 

Ce veti gasi pe Adventmusic.ro?
1. Concerte
– lista cu toate concertele din tară sustinute de formatiile, corurile sau soliştii adventişti.
2. Stiri – ştiri actualizate periodic din domeniul muzical. Veti găsi ştiri proaspete despre artiştii adventişti.
3. Posibilitatea de a cumpara un album muzical – o bază de date cu discogafiile formatiilor, soliştiilor sau corurilor adventiste.
4. Download – Aici vei găsi partituri si mp3-uri ale formatiilor, soliştiilor sau corurilor adventiste.
5. Concerte live, muzica live streaming
6. Concurs – Săptamanal concursuri cu premii
7. Bază de date – vei găsi aici informatii despre formatii, solişti sau corurile adventiste, datele de contact, membrii componenti, discografia si alte informatii interesante.